ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Odsávačka materského mlieka bezdrôtová CAMINO + termofor morello zadarmo


97.46 Eur

  • skladom u dodávaťela
  • do týždňa

  • 5904145
  • Záruka 24 mesiacov

  • Výrobca: Neno, www

  • Cena bez DPH 80.54 Eur
  • Cena s DPH 97.46 Eur
  • Popis

Odsávačka materského mlieka bezdrôtová CAMINO + termofor morello zadarmo

Odsávačka materského mlieka bezdrôtová CAMINO + termofor morello zadarmo

Nieno Camino vám umožňuje bezproblémovo odsávať mlieko na akomkoľvek mieste a čase. So vstavanou batériou môžete užívať spokojné materstvo, stretávať sa s priateľmi, tráviť čas vonku a pritom diskrétne odsávať mlieko. Vychutnávajte si pohodlie kdekoľvek, kedykoľvek.

Starostlivosť o Potreby Každej Matky

Odsávačka Neno Camino ponúka 3 prevádzkové fázy na optimálne odsávanie mlieka. Stimulačná fáza, fáza odsávania a fáza spúšťania zaisťujú efektívne odsávanie a podporujú prísun mlieka.

Vysoká Kvalita

Ergonomické a príjemné lieviky sú vyrobené z jemného silikónu, ktorý je šetrný k pokožke. Priehľadný vzor dodáva estetický vzhľad. Materiály sú bezpečné pre matku a dieťa.

Nechajte Dieťa u Otec

Camino odsáva mlieko z dvoch pŕs súčasne, čo zvyšuje efektivitu. Skladujte mlieko v chladničke a dajte partnerovi možnosť starostlivosti. Bez obáv o hlad.

Rôzne Veľkosti lievikov

Lieviky sú vyrobené z kvalitného silikónu, ktorý sa prispôsobí citlivým prsiam. Sada obsahuje 2 štandardné veľkosti lievikov (24 mm). Dodatočné veľkosti sú k dispozícii pre maximálne pohodlie.

Rýchle Nabíjanie

Vstavaná batéria vám umožňuje používať odsávačku bez nutnosti zásuvky. Model Camino je možné tiež nabíjať pomocou powerbanky pre nepretržitú prevádzku mimo domova.

Príjemné K Pokožke

Japonský silikón výrazne zvyšuje komfort odsávania, znižuje pocit tlaku a zlepšuje tok mlieka. Bez obsahu BPA pre maximálnu bezpečnosť.

Plný Set

Súprava obsahuje dve fľaše na mlieko, zodpovedajúce cumlíky, lieviky, krycie vrstvy a stojany pre jednoduché používanie odsávačky.

Technológie Vyplývajúce z Lásky

Veríme, že naše odsávačky podporujú nezameniteľné puto medzi matkou a dieťaťom. S Neno Camino môžete byť pohodlne prepojení kdekoľvek, kedykoľvek.
Termofor k odsávačke zadarmo
Termofor Morello Neno s čerešňovou kôstkou je jedinečný produkt pre dojčatá, deti i dospelých, ktorý je možné používať za tepla aj za studena. Je bezpečný pre pokožku, pretože je vyrobený z prírodných materiálov (100% bavlna s certifikátom OEKO-TEX).
Používa sa ako teplý obklad, poskytuje úľavu od stagnácie mlieka a uľahčuje tok mlieka. Vychladená fľaša s horúcou vodou pomáha pri chuti na jedlo a zmenšuje maternicu. Môže tiež zmierniť bolesť a svalové napätie u dojčiat s kolikou a menštruačnými bolesťami, bolesťami chrbta alebo hlavy. Môže byť tiež použitý ako súčasť chladovej terapie ako podpora pri znižovaní opuchov, opuchov a poúrazových bolestí.